Апартаменти директно от строител – Варна

Предимствата при покупка на недвижими имоти във Варна директно от строител

Ако търсите изгодна сделка, потърсете недвижими имоти – къщи и апартаменти директно от строител Варна. Те са значително по-евтини от аналогичните апартаменти, предлагани на пазара от собственици. Причината е, че строителните фирми продават директно и рядко ползват посредници. Освен това те имат интерес от бързи сделки, за да инвестират печалбата в други проекти. Друго предимство при покупка на недвижим имот във Варна от строител ще получите информация от първа ръка за вложените строителни материали.

Апартаменти директно от строител Варна

Пазарът на недвижими имоти във Варна от строител е развит много добре. Интересът към придобиване на собственост в морския град е традиционен. Във Варна всяка година се заселват хиляди нови жители от страната и чужбина, а населението му непрекъснато нараства. Това определя и бурната строителна дейност, целяща да задоволи търсенето на жилищни и бизнес имоти. Силният интерес към качествени имоти обясняват нарастващите покупки директно от строителни компании. По този начин клиентите имат възможност да проучат дейността на изпълнителя, както и да наблюдават и контролират строителството на имота, за който са платили.

Строителство ВарнаПокупката на недвижими имоти от строител във Варна е с добра перспектива. Това се дължи на добрия баланс между цена и качество. За разлика от имотите, които се оферират на вторичния пазар и собствениците са склонни да изчакват до постигане на желаната цена, строителните фирми са притиснати от конкуренцията. Те бързат да продадат имота, за да вложат средствата от него в друг проект. Това е начин да се задържат на пазара и дори да разширят дейността си. Което ги кара да намалят процента на печалба и да оферират на изгодни цени. По този начин покупката на имоти директно от строителни фирми е достъпна за хора със средни доходи. Това обяснява растящия интерес към тези сделки.Обикновено при покупката на недвижими имоти във Варна от строител са предвидени бонуси като довършителни работи по желание на клиента, тъй като в масовия случай апартаментите се предлагат по БДС. Това ще направи домът ви уникален. Той ще е изпълнен по ваш вкус и няма да прилича на останалите в кооперацията. Каква вана, мивка или душкабина ще монтира строителят, зависи от вашето желание.

Строителство ВарнаИнтересът към недвижими имоти във Варна от строител обикновено са от хора, дошли от други населени места. Безработицата в града е доста под средното ниво за страната. Много млади семейства предпочитат да се устроят тук, където имат възможност за успешна реализация. А и морската столица няколко години печели приза „най-добър град за живеене в България”.

Вашата оценка

Summary
Апартаменти директно от строител Варна
Article Name
Апартаменти директно от строител Варна
Description
Апартаменти директно от строител Варна – строителна фирма Акропол Билд. Предимствата при покупка на недвижими имоти във Варна директно от строител-по-евтини
Author
Publisher Name
Acropol Build
Publisher Logo

3
  Related Posts
 • No related posts found.

Comments

 1. Петър Димов  юли 28, 2016

  Изглежда това е по-добрият избор.

  reply
 2. Димо  октомври 21, 2016

  Накарахте ме да се замисля :)

  reply
 3. Цвети  март 29, 2017

  Определено много по-добър вариант от някои фирми за недвижима собственост.

  reply

Add a Comment


nine − 9 =