< Назад

Апартаменти директно отстроител

Публикувано на: 03/06/2019

„АКРОПОЛ-БИЛД“ ЕООД предлага апартаменти директно от строител.

Много често купувачите са заляти от информация в полето на недвижимите имоти и по-конкретно апартаментите.

Без разрешение много агенции за недвижими имоти се добират до информация и започват да презентират определен имот. Цените за един и същ имот започват да се разминават, квадратурите и условията за покупката му също.

В главите на Купувачите настъпва пълно объркване.

Моят съвет към купувачите е следния:

Направете достатъчно усилие, за да стигнете директно до Строителя или до упълномощена от него Агенция за недвижими имоти. За да се убедите коя е тази агенция е достатъчно тя да е изрично посочена в сайта на Строителната компания като официален партньор.
Стигайки до тези два извора е минимален шанса да получите противоречива информация относно площи, цени и условия на сделката.

Жилищен комплекс Виница Гардън
Жилищен комплекс директно от строител

По отношение на детайли и специфики Агенцията е нормално да даде шанс на Строителя да Ви запознае подробно с тях.


Задължително е да посетите и други обекти, построени от Строителната компания. Не гледайте обектите от 100 м. Приближете се ,вгледайте се в детайлите. Огледайте пространства,подложени най-много на амортизация как са изпълнени, какви материали са вложени, как биха се държали тези материали при сервизиране и поддръжка.


Тази статия ще бъде развивана и ще има и следващи епизоди.

Виница Гардън

Апартаменти директно от строител – Акропол Билд ЕООД

Когато закупувате апартаменти директно от строител, можете да разберете всички подробности за апартаментите, иозползваните материали и много друго подробности, с които е възможно агенцията за недвижими имоти да не е съвсен наясно.

6.3 (125%) 8 гласа
<-- /.shell -->
>