Очаквайте скоро жилищен комплекс Виница Гардън от строителна компания „АКРОПОЛ-БИЛД“ ЕООД.

Апартаменти за продажба Варна
Апартаменти за продажба Варна
Апартаменти за продажба Варна
Апартаменти за продажба Варна
Апартаменти за продажба Варна

„АКРОПОЛ-БИЛД“ ЕООД инвеститор, продава чрез партньор агенция M.G. Properties телефон за контакти: 00359 899 966 021

 

VINICA-GARDEN –жилищен комплекс в гр.Варна, кв.Виница в непосредствена близост до Курортния комплекс на северното Българско Черноморие ”Св.Св. Константин и Елена”

VINICA-GARDEN е жилищен комплекс от затворен тип далеч от шума на автомобилния трафик,находящ се кв.Виница на ул.Морска звезда с достъп от широк асфартиран двулентов път както към булевард”Св.Св. Константин и Елена” така и към централната улица на квартала”Цар Борис III” в непосредствена близост до лечебното заведение EUROHOSPITAL.

В комплекса VINICA-GARDEN има 3 сгради,като всички апартаменти имат изложение юг,запад и изток,няма жилища със северно изложение.Стъпаловидното развитие на фасадата осигурява морска панорама на 80 % от жилищата.

Осигурени са 100 % подземни и надземни паркоместа за всички живущи.Обитавайки това създадено с толкова грижа към детайла място,всеки собственик има директен достъп от сградата,в която живее до богато озеленена градина с алеи,тревни площи за игра,перголи,места за отдих,детска площадка и магнетичен шадраван в централната зона разпръскващ прохлада и желание за релакс.

Апартаментите във VINICA-GARDEN са основно двустайни и тристайни.Общия им брой е 67.

-Сграда 1 -19 бр.
-Сграда 2 -23 бр.ап. +1 ателие
-Сграда 3 -23 бр.ап. +1 ателие

Площите на жилищата са в диапазона от 40 м2-122 м2.
Апартаментите имат индивидуална инсталация за климатизация с вградени и изведени към канализацията на сградата кондензни пътища.Климатизацията на сградата е подбрана така,че в бъдеще да бъде запазен създадения от Строителя и Проектантския колектив Архитектурен облик на сградата.
Всяко жилище ще разполага с 2 /две/ независими една от други инсталации за телевизия и интернет,съответно оптична и сателитна технология.Всеки собственик на ново жилище ще разполага с индивидуално филмиране на всички инсталации преди изпълнението на финишни мазилки.
Парковите апартаменти на 1-во ниво разполагат със собствени обособени дворни пространства,които имат директен излаз към общата градина на комплекса.

Подръжката на комплекса ще се възложи след открит конкурс между професионално занимаващи се с тази дейност фирми.

Инвеститорът и Проектантския колектив са взели всички мерки/вкл.юридически/ фасадите и общите части на сградите десетки години да бъдат във вида,в който ще бъдат завършени за държавна приемателна комисия.

Продажби

4.7 (94.29%) 7 votes